Tarih: 06.09.2024 10:45

MHP'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Facebook Twitter Linked-in

MHP'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı KAÇEP (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) Başkanı Hafife Balkan Delen görevini Elif İlay Koçulu'ya devretti.

MHP Şehit ve Gazi Ailelerinden Sorumlu İl Başkan yardımcısı olarak görevine devam edecek olan Hafife Balkan Delen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"04.09.2024 Tarihi itibariyle M.H.P. Edirne K.A.Ç.E.P. teki görevimi Elif İlay KOÇULU kardeşimize devrettim. Yeni görevimiz Edirne M.H.P İl Başkan Yardımcısı olarak devam edecektir. Makamlar geçici hak bakidir. Tüm teşkilat birimlerimiz ile uyum ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında davamıza olan mesuliyetim son nefesime kadar sürecektir. Yeni görevimi tevdi eden Başta İl Başkanımız Emre TOKLUOĞLU'na ve tüm karar alıcılara, ülküdaşlarıma şahsıma olan güven ve teveccühleri için şükranlarımı sunarım." dedi.

 

 

Görevini devreden Hafife Balkan Delen, Yeni KAÇEP Başkanı Elif İlay Koçulu'ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geleneksel kıyafetli kadınlar ile olan fotoğrafını armağan etti ve görevinde başarılar diledi.

 

Haber: Cansel Pelvanoğlu 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —