Tarih: 18.10.2024 16:09

MOTOKURYELERE TRAFİK EĞİTİMİ

Facebook Twitter Linked-in

MOTOKURYELERE TRAFİK EĞİTİMİ

  Trafikte oluşabilecek her türlü kazaların önüne geçmek amacıyla Trafik polis ekipleri, Halk Eğitim Merkezinde motokuryelere  eğitim verdi. 

Trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen eğitimde motosiklet sürücülerinin uyması gereken kurallar, temel motosiklet bilgisi, kask takmanın önemi, trafikte saygılı ve hoşgörülü olma konuları hakkında bilgi verildi.

 

  Motokuryelere bilgilendirici broşürle birlikte  motosiklet sürücülerinin ve kuryelerin gece sürüşlerinde daha görünür olmalarını sağlamak amacıyla reflektörlü kolluk Trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü eğitim Büro ekipleri tarafından hediye edildi.  Hediye verilirken "Biz Buna Kedi Gözü diyoruz, gece trafikte fark edilmeyi sağlıyor" ifadeleri kullanıldı. 

Motokuryeler, trafik ekiplerine bu eğitimden ve hediyelerden dolayı teşekkür etti.

 

Edirne'de çalışan Motokurye Recep Baskın, "Herkes trafik kurallarına uymaya çalışıyor. Ama aramızda bu kuralları suiistimal eden kişiler de oluyor. Kask takmaya özen gösteriyoruz. Hızlı giden arkadaşları gördüğümüzde uyarıyoruz. Bu şekilde eğitimlerin verilmesi gayet güzel" ifadelerini kullandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —