Tarih: 29.01.2016 14:26

MUSTAFA ALTUNHAN; 2 MİLYONTL KİRASINI ÖDEMEYEN FİRMALARI OTOGARDAN ÇIKARTACAĞIM.

Facebook Twitter Linked-in

MUSTAFA ALTUNHAN; 2 MİLYONTL KİRASINI ÖDEMEYEN FİRMALARI OTOGARDAN ÇIKARTACAĞIM.

Altunhan Şirketler Grubu Başkanı ve Otogar İşletmecisi Mustafa Altunhan; Edine Ota garından yolcu taşıma hizmeti veren 4 şirketin, birlikte hareket edip,2 Milyon TL tutarındaki kira borçlarını ödemediklerini ve bu ortak eylemi, Altunhan şirketler Gurubunu ekonomik sıkıntıya sokup, yaratacakları kaosla kendilerine özel terminal açmak için yaptıklarını iddia etti. “Bunu herkes bilsin. Burada Edirne otogarının, bana 7 yıllığına kiraya verilmiş olduğu teyitlidir. Bir tane otogar vardır, bunun dışına çıkılamaz.” Dedi.

Mustafa Altunhan; Otagar işletme giderleri ve kira borçlarını ödemeyen şirketler için ise; “Elimde 4 tane yüklü miktarda borcu bulunan isim var. Birinci sıradaki bu şirket eğer 'borcumuz yok' derlerse, İstanbul İcra Dairesi'ne açtığım alacak ve haciz davaları da burada mevcut. Yani bütün olan olaylar onların bize karşı olan hak ettiğimiz paraları ödememekten kaynaklanıyor. Yolcuyu taşıyoruz, bilet kesiyoruz, hizmet veriyoruz. Parasını kendisi alıyor cebine atıyor ama bize vermiyor.” dedi

Altunhan Şirketler Grubu Başkanı ve Otogar İşletmecisi Mustafa Altunhan , “ Bu firmalarla daha önce de sorunlar yaşamıştık. 15-20 gündür tekrar sorun yaşamaya başladık. Bu firmayla sorunumuz olduğu için Ulaştırma Bakanlığı bu firmanın taşıma belgelerini iptal etti. 3 yıldan beri iş yaptığımız bazı otobüs firmaları, organize bir şekilde benim ve şirketimin iflas etmesini istediler. Aşağı yukarı 4 isim ha bugün, ha yarın diye 2 milyondan fazla param için beni oyaladılar. Bundan sonra da kardeş bildiğim bir insan bile 2014 yılında bana senet verdi. Geçenlerde beni Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet etmişler; ‘Mustafa Altunhan benden zorla senet aldı’ demiş. Allahtan 2014 senesinde bu olayda yanımda 5 tane şahit vardı. 2 milyonu aşan alacaklarımın hepsi için haciz işlemi başlattım. Bundan dolayı Edirne garajına giremiyorum diyen firma var ya, onların milyonlarca lira borcu var bana” dedi.

Konuyla ilgili telefonlarına çıkmadığını iddia ettiği Türkiye’nin en ünlü Yolcu taşıma firmasının sahibine attığı mesajları ve aldığı cevabi mesajları basın mensuplarına gösteren, Altunhan Şirketler Grubu Başkanı ve Otogar İşletmecisi Mustafa Altunhan, Edirne otogarına Edirne halkına hizmet etmek üzere yeni ve güvenilir Otobüs firmalarını davet edeceğini söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —