Tarih: 02.07.2014 17:46

OKUMANIN YAŞI YOK; "ÇERİBAŞI FİKRİ OCAK'TA DİPLOMASINI ALDI"

Facebook Twitter Linked-in

OKUMANIN YAŞI YOK; 'ÇERİBAŞI FİKRİ OCAK'TA DİPLOMASINI ALDI'

“Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Edirne Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile işbirliğince açmış olduğumuz okuma-yazma kursları sonunda 900. kursiyer Çeribaşı Fikri Ocak olmuştur.”diyen, Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı; “roman vatandaşlar arasın da okuma yazma bilmeyen kalmayana kadar kurslarımız devam edecektir.” dedi.Şallı; “Edirne Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünde çalışan Çeribaşı Fikri Ocak’ın İlkokul diplomasını daire müdürü Mehmet Sevilir ile birlikte verdik.” Dedi.

 Sevinç ve duygulu anların yaşandığı ortamda Çeribaşı Fikri Ocak, ‘Bugün benim mutlu günüm, eğitimin yaşı yoktur. Tahsilime dışarıdan devam edeceğim. Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı kardeşimiz Turan Şallı’ya eğitim konusunda desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.’dedi.

 Şallı; “Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak, romanların mutlaka etkin bir şekilde eğitimin içinde yer alması için mücadele etmekteyiz. Toplumsal ve ekonomik kalkınmanın temeli eğitimdir. Çalışmalarımız insan kaynaklı olduğundan daha da önem kazanmaktadır. Eğitim anlayışımız bireyin doğup, büyümesi, yaşamı boyunca geçen süre farkında olmadığımız çalışmaların bütünlüğünü oluşturmaktadır. Eğitim, sadece okul eğitiminden ibaret değildir. Anlayış hoşgörü karşılıklı iyi niyet bireye verdiği davranış biçimleridir.

 Eğitim çalışmalarımıza yaz boyunca devam edeceğiz. Sivil Toplum Örgütü olarak görevimiz tüm vatandaşlarımızın kamu olanaklarından yararlanmasını sağlamaktır. Devletin tüm kurumları zaten vatandaşlarımızın hizmetindedir. Bizler sadece iyi ilişkiler içinde aracı konumundayız. Özellikle Edirne Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile devamlı koordineli olarak çalışmaktayız. Desteklerinden dolayı müdürümüz Recep Kozan’a ve il Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Özcan ‘a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —