Tarih: 18.10.2017 15:10

PEKCANLI, “KILIÇDAROĞLU’NUN EDİRNELİLERE SELAMI VAR”

Facebook Twitter Linked-in

PEKCANLI, “KILIÇDAROĞLU’NUN EDİRNELİLERE SELAMI VAR”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran  Edirne milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiklerini söyleyen CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı; “Ziyaret sonrasındaEdirne’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlun tüm Edirneye selam söyledi.”dedi.

CHP İl Başkanı ve belediye başkanları önceki gün Ankaraya giderek CHP Grup toplantısına katıldıktan sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’ deki makam odasında ziyaret ettiler.

3 Kasımda Edirne il Başkanlığı Binasını ve CHP’li belediye başkanlıklarının hizmetlerinin açılışını yapacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmeleri hakkında yazılı bilgi veren İl Başkanı Pekcanlı “ genel başkanımız 3 Kasımda Edirne’de olacak.İl Başkanlık Binamızı  Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmetlerinin açılışlarını yapacak.3 Kasım Öncesi belediye başkanlarımızla Ankara’ya giderek kendilerini Edirne’ye davet ettik.Görüşme öncesi CHP Grup toplantısına katıldık. Daha sonra genel başkanımızı TBMM ‘ de bulunan makam odasında ziyaret ettik. Genel Başkanımız Edirne’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek tüm Edirnelilere selamlarını iletti. Bizde İlimizdeki son gelişmeleri ve belediyelerimizin yaptığı çalışmaları anlattı.Genel Başkanımız bize uzun bir zaman ayırdı ve Edirne örgütünün çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi “




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —