Tarih: 04.10.2024 17:38

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ TARAFINDAN HAYIR KERMESİ

Facebook Twitter Linked-in

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ TARAFINDAN HAYIR KERMESİ

Emniyet teşkilatı mensuplarının ailelerinin eğitim, sağlık, sosyal destek ve diğer ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Polis Parkı’nda, Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesi tarafından kermes düzenlendi. Kermese, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne Polis Eşleri Derneği Başkanı Aynur Karaburun,  Edirne Valisi Yunus Sezer’in eşi Canan Sezer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Teşkilat mensupları ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.  Kermes, saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. 

 

“BU BİR HAYIR KERMESİ”

Konuşma yapan Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun;  “Biz bunu yaparken eş ve çocuklarımız aslında bizden daha fazla özveride bulunuyorlar. Bizlerin güvenliği için, Edirne’de sizlerin güvenliği için 24 saat polisimiz, bekçimiz, komiserimiz, müdürlerimiz sahada çalışırken onların eşleri, çocukları onları evde aslında dört gözle bekleyen bir halde bekliyorlar. Ama biz bu işin ulviyetine, kutsiyetine inanarak yapıyoruz. Ve halkımızın gönlündeki yerimizi bu katılımla ya da karşılaştığımızda bize bakışlarıyla biz onun kıymetini anlıyoruz. Ve karşılıksız bir şekilde biz bu işi yapmaktan iftihar duyuyoruz, mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle tekrar tüm katılımcılara destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu bir hayır kermesi. Allah hayırlarınızı kabul etsin inşallah. Bu olaya, bu kermese destek veren tüm destekçilerimize tekrardan teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletimizin ve milletimizin selameti için canlarını esirgemeden feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, emekli olan ve halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza mutluluk ve esenlikler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Kermesiniz hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

 

 

“BİRLİKTE EL ELE VEREREK DAHA GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Edirne Polis Eşleri Derneği Başkanı Aynur Karaburun da konuşmasında “ bu kermeste yalnızca alışveriş yapmıyor, aynı zamanda birbirinizle olan bağlarımızı güçlendiriyoruz “diyerek şu cümlelerle  devam etti:

“Polis Eşleri derneği güvenlik güçlerimizin ailelerine destek olmak sosyal projeler geliştirmek ve toplumsal dayanışmayı arttırmak amacıyla kurulmuştur. Bizler bu ailenin bir parçası olarak hem kendi aramızda hem de Edirne halkıyla olan bağlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz kermes bu hedeflerimize ulaşmak için bir fırsattır Buradan elde edeceğimiz gelir, derneğimizin sosyal projelerine ve ihtiyaç sahibi ailelerine ulaşmamıza yardımcı olacaktır. Hep birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak için atılan bu adımda sizlerin katkıları bizler için çok değerlidir. Kermesimizde yer alan her stant arkasında emek veren, düşünen ve üreten birçok arkadaşımız vardır. Onların özverisi ve yaratıcılığı sayesinde bu etkinlik hayata geçirilmiştir. Ayrıca bu kermeste yalnızca alışveriş yapmıyor. Aynı zamanda birbirinizle olan bağlarımızı güçlendiriyoruz. Unutmayalım ki destek ve dayanışma, toplumumuzun en güçlü yönlerinden biridir. Birlikte el ele vererek daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen polis eşleri derneği üyelerine, polis emeklileri derneğine, emniyet teşkilatımıza, kermesi renk katan Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi Morİz Ritim Grubu’na tüm katılımcılara ve adını sayamadığım destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sözlerime son vermeden önce başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan toprakları uğruna can veren tüm şehit rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize ve emekli mensuplarımıza şükranlarımı sunarken kendilerine sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum”dedi. 

Konuşmaların ardından kermes kurdele kesimi ile açıldı. Gün boyu açık kalacak olan kermeste bulunan stantlar protokol tarafından ziyaret edildi. Kermese yoğun ilgi gösterildi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —