Tarih: 07.11.2016 19:39

PROF.DR. EROL ULUSOY; MİLLİYET GAZETESİNDE EKONOMİ HUKUKU YAZILARI YAZMAYA BAŞLADI.

Facebook Twitter Linked-in

PROF.DR. EROL ULUSOY; MİLLİYET GAZETESİNDE EKONOMİ HUKUKU YAZILARI YAZMAYA BAŞLADI.

İlk söz son söz olsun: “Mükemmel yasa yoktur, mükemmele yakın uygulayıcı vardır!” diyerek Milliyet Gaztesi'nde 'Ekonomi Hukuku' adlı köşede yazılar yazmaya başlayan Trakya Üniversitesi rektör adaylarından Prof.Dr. Erol Ulusoy; Rektörlük seçimleri sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşımda… “Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri tercihlerini değişimden yana yapmadılar, bana mesajlar ise, kendime ve aileme, dostlarıma daha çok zaman ayırmam gerektiği yönünde oldu”demişti.                                          

Prof.Dr. Erol Ulusoy bu gün yerel basına yaptığı yazılı açıklamada; “Sayın basın mensupları ve saygıdeğer meslektaşlarım, Sizlere 'meslektaşlarım' diye hitap etmekten büyük bir mutluluk ve onur duymaktayım. Bundan sonra Milliyet Gaztesi'nde 'Ekonomi Hukuku' adı altında köşe yazılarına başlıyorum. İlkyazım 'İflas erteleme nasıl ele alınmalı' başlığı ile bu gün yayımlanmıştır. Yazılarım, konunun aciliyeti ve güncelliğine göre arka arkaya diğer günlerde de çıkabileceği gibi, normalde her hafta pazartesi günleri yayımlanacaktır.”  Dedi.

Prof.Dr. Erol Ulusoy’un; Bu gün özellikle iş dünyasını ilgilendiren hukuki konu ve sorunlarla ilgili yazılarımıza başlıyoruz. Sizlerden gelecek sorulara ve değinilmesini istediğiniz konulara göre de yazılarımızın içeriğini belirleyeceğiz.

Başlangıç olarak, iflas ertelemelerini ve holding şirketleri ile grup şirketleri patronlarının hukuki durumlarını ele alacağız. Diye başlayan ilk yazısına http://www.milliyet.com.tr/iflas-erteleme-konusu-nasil-ele-ekonomi-ydetay link inden ulaşabilirsiniz.

Prof.Dr. Erol Ulusoy hocamıza Milliyet Gaztesi'ndeki 'Ekonomi Hukuku' köşesinde başarılı çalışmalar diler iz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —