Tarih: 08.07.2024 22:07

PROTOKOL ER MEYDANI'NDA

Facebook Twitter Linked-in

PROTOKOL ER MEYDANINDA

Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ın kırkpınarın simgesi olan kırmızı dipli mum ile  663’ncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne davet ettiği çok sayıda protokol, daveti kabul ederek güreşleri izlemeye katıldı.

Yiğit pehlivanları izlemek için daveti kabul eden ve sarayiçinde bulunan er meydanına gelen protokoller arasında, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, güreşlere katılan şehirlerin belediye başkanları ve çok sayıda protokol misafiri vardı.

“ER MEYDANINA İNDİLER”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim Er meydanına inerek YUSUF CAN ZEYBEK ve MUSTAFA TAŞ'A başarılar diledi.

 

Haber: Cansel Pelvanoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —