Tarih: 27.06.2014 16:36

RAFET SEZEN EKİBİNİ AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

     

RAFET SEZEN EKİBİNİ AÇIKLADI

AK Parti Genel Merkezince 13 Haziran 2014'te Edirne AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen; Partisinin İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla Edirne Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerini basına tanıttı.  Edirne AK Parti İl Başkanı ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, tanıtım toplantısında; “Edirne’de farklı bir sinerji yaratmak için bu yönetimi belirledik. Edirne’nin, Edirnelinin ve Türkiye’nin Ak Partiye ihtiyacı var. Türkiye’de büyüyen Ak Parti, Edirnede geride kaldı. Bu konuda kimseye kırgınlığımız, dargınlığımız yok. Geçmişte çalışan arkadaşlarımız, Ak Partiyi ileriye taşımak için elinden geleni yaptı. Ama buraya kadar getirebildi. Amacımız Ak Parti’yi Edirne’de istenen yere getirmek.” Dedi.    

 “Çocuklarımıza daha iyi bir Edirne bırakmak için siyasi ayrım gözetmeksizin yapılması gereken ne varsa elimizden geleni yapacağız. Tek başımıza iktidar partisiyiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için tüm enstrümanlar elimizde mevcut. Ben inanıyorum ki bu Güzide Yönetim Kuruluyla birçok zor işin üstesinden geleceğiz.” diyen Edirne AK Parti İl Başkanı ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen’in açıkladığı 40 kişilik yönetim kurulu üye listesi şöyle oldu;

Rafet Sezen, Okan Akar, Kamil Tunca,  Aydoğan Akıncı, Hüseyin Sıragezen, Recep Civan, Hüseyin Tatlıses, Hilmi Sezai Irmak, Tolga Şenbaş,   Emin Ada, Erdem Güğümgüler, Mehmet Örs,  Erdinç Çekiç, Cengiz Ertek, Cevat Darcanlı, , Ferudun Çatalçekiç, Filiz Bilal, Gülşen Korkmaz, Haşim Yıldırımlı, Ayşen Yaşar,  Hüryan Hatikler, , İsmail Arslan, İsmail Taşdemir, Kamil Ekici, Mecit Erol, Mehmet Ali Doğramacı, Muammer Toprak, Mustafa Bilginar, Müge Doğan, Necip Beştepe, Osman Uzun, Selme Uluocak, Sinan Seçkin, Şafak Gündoğdu, Ufuk Güdücü, Umut Ersin, Veysel Girdi, Yasemin Meral, Yurdagül Aşık, Zeynep Batıgüç.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —