-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Recep Gürkan; Okul Sütü Bizi Korkuttu
Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının işbirliğiyle düzenlediği Okul Sütü programı çerçevesinde bugün itibariyle Türkiye Genelinde öğ
Recep Gürkan; “Okul Sütü Bizi Korkuttu”
Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın işbirliğiyle düzenlediği “Okul Sütü” programı çerçevesinde bugün itibariyle Türkiye Genelinde öğrencilere dağıtılan sütlerden dolayı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan çocuklarımızın en kısa zamanda iyileşerek okul sıralarında yerlerini almaları en büyük dileğimdir dedi.
Yaşananları tam bir trajedi olarak tanımlayan Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, en büyük tesellimiz hastanelerde tedavi altına alınan öğrencilerimizin sağlık durumlarının iyi olmasıdır dedi.
Sadece Edirne ilimizde değil, ülkemizin diğer illerindeki okullarda da çocuklarımızın içtikleri sütlerden dolayı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasına Sayın Bakan Ömer DİNÇER’in “sütü daha bugün dağıttık” cevabı ise kabul edilebilir değildir.
Bu fiyaskonun sorumluları ortaya çıkarılmalıdır. Ülkemizde insan hayatını değersizleştiren anlayışlara, söylem ve eylemlere karşı durmaya devam edeceğiz.
Bu projede de yaşananlar ortaya koymaktadır ki; bilinçsizce, gerekli altyapı ve çalışmaları yapmadan hayata geçirilen projeler olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Ülkemiz genelinde yaşanan bu olumsuz tablo sonrasında çocuklarımızda süt ve süt ürünlerine karşı olumsuz bir bakış açısı ortaya çıkar mı? sorusunu herkesin bir düşünmesini istiyorum.
AKP Hükümetinin ben yaptım oldu anlayışıyla, her şeyi oldubittiye getirmesinin sonuçlarını birgün öğrenci, birgün memur, birgün işçi, birgün çiftçi, birgün emekli, birgün esnaf kısaca toplumu oluşturan bütün kesimler çekmektedir.
Çocuklarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yıllarca eğitim içinde yer almış bir kişi olarak duyduğum derin üzüntüyü değerli hemşerilerimle paylaşıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.
LALAPAŞA’DA OSMANLICA İSTİKLAL MARŞI HEDİYESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
LALAPAŞA’DA NÜFUSUN YARISI İLKOKUL VE ALTI EĞİTİM SEVİYESİNDE
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Yükleniyor



