Tarih: 09.10.2019 17:43

REKTÖR BEY;'HALK ARASINDA 'FETÖ'CÜ AVUKAT ALDILAR' DEMEDİK!

Facebook Twitter Linked-in

REKTÖR BEY; EDİRNE AHVAL GAZETESİNDEN Ali Karaman-Bekir Tüccar'a VERDİĞİN RÖPORTAJ DA;

“HALK ARASINDA ‘FETÖ’CÜ AVUKAT ALDILAR”
“Hiçbir eleman güvenlik soruşturmasından geçmeden işe başlayamaz. Ancak sonrasında herhangi bir durum olduğunda yine gerekli işlemler yapılır. Örneğin biz bir Avukat alımı gerçekleştirdik. Bir mülakat yapıldı ve en iyi 5’den bir kişiyi seçtik. Seçilen kişi okulu 1’inci olarak bitirmiş, Çapa’yı 4 yılda bitirmiş ve ALES puanları yüksekti.Güvenlik soruşturmasından da geçmişti. Sonrasında gelen ihbarda seçilen kişi hakkında soruşturma açılması ve şu anda suçlu mu, Suçsuz mu belli değil. Daha soruşturma aşamasında. Halk arasında ‘FETÖ’cü avukat aldılar' DEMİŞSİN.

O KONUYLA İLGİLİ HABERİ YAPAN GAZETECİ BENİM. 
O HABERİN LİNKİNİ AŞAĞIYA ATTIM...
ÖYLE İDDİA ETİĞİN GİBİ 'HALK ARASINDA FETÖ'ÇÜ AVUKAT ALDILAR' DEMEDİK!
AYRICA O AVUKAT HANGİ ÜNİVERSİTEYİ 4 YILDA BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ ANLAYAMADIK!? BÜTÜN AVUKATLARINIZIN ÖZGEÇMİŞİ SİTENİZDE VAR ONUN YOK, BİRDE ÇAPA DA HUKUK FAKÜLTESİ VAR MI? BİZ BULAMADIK!
ÖTE YANDAN 'O AVUKAT HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI DAHA SORUŞTURMA AŞAMASINDA' DEMİŞSİN AMA O DA ÖYLE DEĞİL. O AVUKAT 1,5 YIL SİLİVRİDE TUTUKLU YARGILANDIKTAN SONRA TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SALINDI VE AN İTİBARIYLA AĞIR CEZADA YARGILANMASINA DEVAM EDİLİYOR !
BİRDE AVUKATLARINIZI ALES'LEMİ İŞE ALIYORSUNUZ MERAK EDİYORUM DA!

NEYSE SEN ŞİMDİ O HABERİ İYİCE BİR OKU:
   

https://www.edirneolay.com/feto-avukat-yapilanmasinda-t-u-sinde-calisan-avukat-iddasi/5817/


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —