Tarih: 04.07.2014 18:22

REKTÖR YÖRÜK'ÜN MAKEDONYA TEMASLARI

Facebook Twitter Linked-in

REKTÖR YÖRÜK'ÜN MAKEDONYA TEMASLARI

T.Ü.Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, 20-21 Haziran 2014 tarihlerinde Trakya Üniversitesi ve Tetovo Devlet Üniversitesi işbirliğinde Makedonya’da düzenlenen II. Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Konferansı’na katıldı. Farklı spor dallarından katılımcılar büyük ilgi gösterdiği Konferansa Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz’de katıldı.

Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti’nin açılış konuşması ardından bir konuşma yapan T.Ü. Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük; Tetova Devlet Üniversitesinin spor alanındaki başarılarına değindi ve Üniversitelerarası işbirliğinin spor alanı ve diğer alanlarda da güçlenerek devam edeceğini belirtti.

Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü ve konferansın onursal başkanı Prof. Dr. Vullnet Ameti tarafından Konferans Başkanı ve T.Ü. Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz’e teşekkür belgesi verdi.T.Ü  Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Konferans Başkanı Doç. Dr. Fadil Mahmuti’ye teşekkür belgesi verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —