Tarih: 09.07.2024 04:43

REKTÖR ERHAN TABAKOĞLU YALAN SÖYLER Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

REKTÖR ERHAN TABAKOĞLU YALAN SÖYLER Mİ?
 

HAMZA YASA : YAZI-YORUM 

 

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.  Erhan Tabakoğlu 2(3)Temmuz 2024 tarihli Facebook hesabından yaptığı paylaşımda; "Trakya Üniversitesi iki yıldır en iyi üniversiteler listesinde yer alıyor. İnşaallah her geçen gün daha da iyi yerlerde olacaktır. Tüm Trakya Üniversitesi ailesine ve Edirne' mize hayırlı olsun." Dedikten sonra paylaşımının altına Trakya üniversitesi resmi internet sitesindeki haberin fotoğrafını koymuş.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğün resmi sitesinde yayınlanan haberden sonra, doğal olarak bazı gazeteler Tabakoğlu'nun paylaşımını Haber sitelerine taşımışlar.

 

Trakya üniversitesi rektörü Erhan Tabakoğlu gazetelerin haberlerini de 

3 (4)Temmuz 2024 tarihli Facebook hesabından paylaştı.

 

Buraya kadar her şey güzel lakin iddialara göre;

Londra merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE), Açıkladığı ,Birleşmiş Milletler'in (BM) sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlayan üniversitelerin çalışmalarını dikkate alarak yaptığı “2024 Etki Sıralaması” sonuçlarında bir Trakya Üniversitesi varmış ama o üniversite komşumuz Bulgaristan'ın "Stara Zagora Trakia University" imiş!!!

 

İnsan düşünmeden edemiyor Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu acaba giderayak Trakya Üniversitesi ile "Bulgaristan'ın Stara ZagoraTrakia University " karıştırmış olabilir mi?

 

Bence kafalarda soru işareti bırakmamak ve olası dedikoduları önlemek için Trakya Üniversitesi Rektörü profesör doktor Erhan Tabakoğlu "Times Higher Education (THE)" resmi sitesinden Türkiye Cumhuriyeti Trakya Üniversitesi'nin ilk 1000'e girdiğini gösteren paylaşımın da ekran görüntüsünü alıp Trakya Üniversitesi resmi sitesinden yayınlamalıdır!








 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —