Tarih: 18.04.2009 18:28

Rotaryenlerden Eğitime Katkı

Facebook Twitter Linked-in

 

 Rotaryenlerden Eğitime Katkı 

Edirne Rotary Kulübü üyeleri, Edirne Adnan Tunca İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'na 38 bin 300 dolar değerinde fm frekanslı bir takım işitme cihazı bağışladı.

Edirne Rotary Kulübü Dönem Başkanı Akın Tiryakioğlu, okulun 3/A sınıfında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Edirne Rotary Kulübü olarak aynı okula ikinci kez işitme cihazları bağışlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tiryakioğlu, 2007 yılında Uluslararası Rotary Programlarından Grup İnceleme Değişim Projesi kapsamında geliştirilen bir projeyle İtalyan, Fransız ve İşviçreli Rotary üyelerinin de katkısıyla 38 bin 300 dolarlık 10 dinleme ve 1 vericiden oluşan bir takım işitme cihazını okula teslim ettiklerini belirtti.

Edirne Rotary Kulübü 2007 - 2008 Dönem Başkanı Oktay Alemdar ise kablosuz işitme cihazlarının ergonomik olduğu için hareket özgürlüğünü kısıtlamadığını ifade ederek, ''Eğitimde teknolojinin yeni imkanları ile kablosuz iletişim sayesinde işitme engelli öğrencilerin geleceği yakalamalarını sağlamaktır'' dedi.  Daha sonra kulüp üyeleriyle öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —