Tarih: 20.05.2014 19:59

ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ve Öğrenci Sergisi açılışı 16 Mayıs 2014 Cuma günü Devlet Konservatuarı Sanat ve Eğitim Merkezi’nde öğrenci velilerinin de katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Törenden önce mezun öğrencilerin eserlerinden oluşan mezuniyet sergisi protokol tarafından gezildi. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde, okul birincisi Nermin Tekiner öğrenciler adına mezuniyet konuşması yaptı.

Açılışta konuşan Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Akıllı, konuşmasında Türkiye’de alanında ilk ve tek olan Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu olarak büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi.

T.Ü.Rektörü Prof.Dr. Yener Yörük de, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu’nun ilk mezuniyet töreninin gerçekleştirdiğini ve bu anlamda tarihî bir gün yaşandığını ifade ederek öğrencilere başarılar diledi.

Okul birincisi Nermin Tekiner, okul ikincisi Hasret Bektaş ve okul üçüncüsü Büşra Yenilmez’e protokol tarafından plaket takdim edildi. Ardından okul birincisi Nermin Tekiner tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı.

Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve “Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Andı”nın okunmasının ardından tören son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —