Tarih: 18.03.2016 17:10

‘SES-SİZSİNİZ’ SPOR KULÜBÜ VE SPORCULARI OCAK’I ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

‘SES-SİZSİNİZ’ SPOR KULÜBÜ VE SPORCULARI OCAK’I ZİYARET ETTİ

Edirne'de faaliyet gösteren Engelli Dernek Başkanları ile Ses-Sizsiniz Spor Kulübü ve sporcuları Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'ı makamında ziyaret ettiler. Ocak; “Özel ihtiyaç sahipli çocuklarımızın toplumsal yaşamda aktif olmaları amacıyla her zaman değer ve destek veriyoruz.” Dedi.

Dernek Başkanlarının da katıldığı ziyarette konuşan Ocak; “çalışmalarımıza hız kesilmeden devam edeceğiz. Çocuklarımızın fiziksel ve psiko-sosyal gelişimlerine olumlu katkı sağlanması için yapılacak ortak çalışmalar sonucunda engellerin ortadan kalkacağına olan inancım tamdır.

12-14 Mart 2016 tarihleri arasında, Antalya ilinde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2. Bölge (İç Anadolu ve Marmara) Atletizm Şampiyonasına katılan Ses-Sizsiniz Spor Kulübü'nün sporcuları, Zekeriya Göksu Cirit atmada ve Şebnem Kuzu’da Gülle atmada kendi kategorilerinde ikinci olurken, Özlem Paçarız 100m. Koşuyu hatasız tamamlayarak şampiyonada özel başarı elde etti.”dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —