Tarih: 13.06.2014 21:29

SEZEN;“2015’TE YAPILACAK TRAKYA BİRLİK SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAYIM!”

Facebook Twitter Linked-in

SEZEN;“2015’TE YAPILACAK TRAKYA BİRLİK SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAYIM!”

AK Parti İl Başkanlığına atanan Trakya Birlik Genel Başkanı Rafet Sezen, AK Parti İl Başkanlığı devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, iki görevi de birlikte yürüteceğini ve 2015 yılında yapılacak Trakya Birlik Genel Kurulunda Başkanlık için yeniden aday olacağını açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısına Trakya Birlik genel Müdürü Adnan Tekçe ile gelen yeni il Başkanı Rafet Sezen, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasının büyük bir bölümünü Trakya Birlikte yapacağı ve yaptığı faaliyetlere ayırdı.

AK Partililerin katılımın az olduğu gözlenen toplantıda, 5 yıllık başkanlığı döneminde AK Parti oylarını % 30 lara çıkarttığını söyleyen Müjdat Kahve; “kendimi ve arkadaşlarımı asla başarısız görmüyorum. Yaşanan bu süreçte bir AKP İlce Belediye Başkanlığından aldığımız partimizi 3 İlçe Belediye Başkanlığına ve 4 Belde Belediye Başkanlığına taşımışız. Yaptıklarımız asla küçümsenemez lakin yeterli değildir. İnşallah yeni arkadaşlarımız AK Partiyi Edirne’de bizim bıraktığımız yerden daha iyi noktalara taşırlar.” Dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Edirne yeni İl Başkanı Rafet Sezen; konuşmasına Müjdat Kahve ve ekibine teşekkür ederek başladı. Konuşmasının sonunda kendisine sorduğumuz;

 “siz Demokrat Partiden istifa ederken, siyaset yapmam Trakya Birliğe zarar veriyor, demiştiniz. Bu gün ne değişti de siyaset yapmanız Trakya Birliğe zarar vermiyor” sorumuza; “siyasette zaman çabuk değişiyor. Bu gün böyle olması gerekiyor.” Diye cevap veren sezen;

AK Partiden milletvekili aday adayı olurken söylediğiniz “Benim DYP ve Demokrat Partide siyaset yapmam ve milletvekili adayı olmam hayatımın en büyük talihsizliğidir.”sözünüz bu gün merkez sağda odak olmaya çalışan AK Parti genel tavrına uymuyor.” Sorumuza ise; “ben DYP de demedim Demokrat Partide siyaset yamam benim en büyük talihsizliğimdi. Dedim diyerek cevapladı.

SEZEN İN KONUŞMASINDAN ÇIKAN BAŞLIKLAR ŞÖYLE OLDU:

-Trakya Birlik Genel Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı görevini birlikte yürüteceğim…

- AK Parti İl Başkanlığı Görevini bu şartla kabul ettim…

-2015 te yapılacak Trakya Birlik Genel Kurulunda yine aday olacağım…

- Edirne’nin önceliklerini Vali, Belediye Başkanı ve STK larla birlikte tespit edeceğim…

- Başbakanla ilk kez konuştum ve ilk isteğim Trakya Birlikle ilgili vergi affı oldu…

- 3-5 günde Herkesi kucaklayacak bir yönetim oluşturacağım…

-Mehmet Ağar bana emir vermeseydi ben Demokrat Partiden milletvekili adayı olmayacaktım…

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —