Tarih: 22.10.2024 12:54

SOSYETE MANAVI AYDOĞAN BEY KAPISINI DOST VE MÜŞTERİLERİNE AÇTI.

Facebook Twitter Linked-in

SOSYETE MANAVI AYDOĞAN BEY KAPISINI DOST VE MÜŞTERİLERİNE AÇTI.

Sosyete Manavı Aydoğan Bey Uzun bir restorasyon döneminden sonra ufak tefek eksilerine rağmen nihayet dükkanını açtı.

Vakıflar Bölge müdürlüğünün bölgede  yaptığı restorasyon ve Aydoğan Bey'in geçirdiği rahatsızlıklar yüzünden bir süre kapalı kalan Sosyete Manavı Aydoğan Bey nihayet müşterileri ile buluştu.
 

Edirne ilimizin 60 yıllık manavı Aydoğan Bey Edirne valisi Yunus Sezer'in de bizzat takip ettiği restorasyon işi biter bitmez manav dükkanına kavuştu.

Siyasetçilerinin, bürokratların ve vatandaşların ilimiz piyasalarının ve siyasetinin nabzını tuttuğu, siyasi kulislerin en yoğun olduğu mekanlardan biri olan,Sosyete Manavı Aydoğan Bey tezgahları   taze meyve ve sebzelerle doldurmuş.

Manav tezgahında sattığı ucuz ve kaliteli sebze ve meyvelere sadece Edirne'liler değil, ilimize gelen turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Sosyete Manavı Aydoğan Bey "henüz dükkanın elektrikleri bağlanmadı ve kapının önüne yapılacak olan kamelya yapılmadı... Ancak onlar da kısa sürede yapılacak... Kaldı ki ben burada lamba yakar otururum...Şükürler olsun manav dükkanıma kavuştum. Edirne Valisi Yunus Sezer'e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim"dedi.




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —