Tarih: 07.08.2014 13:30

SUBAŞI SPOR YENİDEN HAMZA ERHAN DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

SUBAŞI SPOR YENİDEN HAMZA ERHAN DEDİ

İlimiz Meriç İlçesi Subaşı beldesinin amatör spor kulübü olan Subaşı Spor Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Hamza Erhan tek liste ile girdiği seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Tek liste halinde gidilen Olağan genel kurulda tüm üyelerin oyları ile Erhan tekrar başkan seçildi. 

Hamza Erhan Olağan genel kurulda yaptığı konuşmada, Takımı Bal ligine çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Erhan; “Yanımızda taraftarlarımız olduğu sürece kimseye ihtiyaçımız olmaz. Yeter ki siz Subaşı’lı taraftarlarımız bizlere inanın ve güvenin. Bizler siz değerli taraftarlarımıza çok güveniyoruz.” Diyen Başkan Hamza Erhan; “buradan sporcu kardeşlerime sesleniyorum; hedefi olan ve şampiyonluk yaşamak isteyen futbolcuların Subaşı Spor Çatısı Altında toplanmaya çağırıyorum. Şampiyonluk ve B A Ligi hayallerini gerçekleştirmek isteyen futbolcu kardeşlerimize kapımız her zaman açık olacak.” Dedi.

Bu güne kadar belediyeden yardım alamadıklarını söyleyen Erhan önümüzdeki günlerde Subaşı belediyesinin de desteklerini beklediklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —