Tarih: 04.05.2017 22:32

SUSTURULDUK DEDİLER,BÜTCEYİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

SUSTURULDUK DEDİLER,BÜTCEYİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL ETTİLER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Edirne Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı'nın 2. birleşiminde, Edirne Belediyesi 2016 Mali Yılı Net Geliri 155.075.471,53 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.Toplantıya;parti grupları adına söz alan konuşmacıların, Başkan Recep Gürkan ve Komisyon üyeleri için yaptıkları teşekkür konuşmaları damgasını vurdu.  

2016 yılı Bütçe Kesin Hebasının görüşüldüğü toplantıda, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde toplanan Bütçe Komisyonu’nun aldığı kararlar okundu ve Edirne Belediyesi 2016 yılı Bütçe Kesin Hesabı Edirne Belediye Meclis Üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis Üyeleri Refik Şahin, Erkan Makas, Semih Çınar, Sevdanur Kurban ve Tamer Karadağlı’dan oluşan Bütçe Komisyon üyelerinin; hazırladığı Bütçe Kesin Hesabı, Yönetim Dönemi Hesabı, Taşınır Kesin ve İcmali Bütçe Komisyon Toplantı Raporu oybirliğiyle kabul edildi. Buna göre 2016 Mali Yılı Net Geliri 155.075.471,53 TL olarak kesinleşti.

 Mayıs ayı olağan toplantısının birinci oturumu sonunda topluca Belediye binası önünde yaptıkları basın toplantısında susturulduklarını iddia eden AK Parti ve MHP Grubu sözcüleri; iki gün sonra yapılan ikinci oturumda, 2016 Yılı Bütce Kesin Hesabı  oylaması öncesinde söz alarak Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve  Bütçe Komisyon Üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 İki gün önce yapılan meclis toplantısında Edirne Belediye Başkanı tarafından konuşturulmadıklarını iddiaa eden AK Parti ve MHPli Belediye Meclis Üyelerini temsilen konuşan grup sözcülerinin, Gürkan ve komisyon üyelerini çalışmalarından dolayı kutlayıp teşekkür etmeleri,gündeme damgasını vuran olay oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —