Tarih: 20.05.2014 20:35

T.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULUMEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

T.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULUMEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Edirne T.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni, 18 Mayıs 2014 tarihinde Sarayiçi Yerleşkesi’nde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, enstitü ve yüksek okul müdürleri ile öğrenci ve veliler katıldı. Rektör Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmada; “önümüzdeki günlerde Trakya Kalkınma Ajansı’nın katkısıyla, T.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu CNC tezgâhı ve bilgisayar laboratuarlarını da yenilenecektir.” Dedi.

Soma’da yaşanan maden kazası nedeniyle sade bir şekilde gerçekleşen törenin mezuniyet konuşmasını yüksek okul birincisi Ahmet Haydar gerçekleştirdi. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin İnce’nin ardından konuşmasını yapan Rektör Prof.Dr. Yener Yörük mezun öğrencilerimizi tebrik ederek başladığı konuşmasında, öğrencilere teorik bilgilerin yanı sıra laboratuar ve atölyelerde uygulama eğitimlerini de veren öğretim elemanlarına teşekkür etti. Rektör Yörük; tarihi bir mekânda öğrenim gören öğrencilere Trakya Kalkınma Ajansı’nın katkısıyla yüksek okulumuzun kavuşacağı CNC tezgâhı ve bilgisayar laboratuarlarının da yenileneceğinin müjdesini verdi.

Konuşmalarının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Emekliye ayrılan Okutman Vildan Yazıcı’ya da emeklilik plaketi takdim edildi.

Mezuniyet andını hep bir ağızdan okunmasının ardından konuklara pilav ikramı ile tören son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —