Tarih: 11.07.2015 17:22

TAZE BİR NEFES; DEĞİŞİM

Facebook Twitter Linked-in

TAZE BİR NEFES; DEĞİŞİM

Merhaba sevgili okurlar, ilkyazımla sizlere seslenmenin heyecanını yaşıyorum. Ben Mine Yasa. Hayatının 28 yılını giyim sektörü üzerine çalışarak geçirmiş biri olarak, yeni köşemden sizlere stiller, tarzlar ve giyim üzerine naçizane fikirlerimi paylaşacağım. Öncelikle, bildiklerimi sizlerle paylaşmam konusunda beni cesaretlendiren ve ikna eden, sizlerle buluşmamı sağlayan, hayat arkadaşım Hamza Yasa’ya çok teşekkür ederim. Hayatımda ki renkler, desenler, modeller, fikirler ve daha birçok konuyu sizlerle paylaşma imkânını onun sayesinde buldum. Hep beraber yaratıcı ve heyecanlı zamanlara ortak olacağımızı temenni ediyorum.

O zaman başlayalım... İlk tavsiyem, kendiniz olmaktan asla vazgeçmeyin!

Herkesin giyim tarzının bir sebebi var. Bunlar kişinin ilgi alanları, yaşadığı yer, mesleği, maddi durumu, zamanı, ruh hali gibi birçok sosyal ve demografik etkilerden kaynaklı. Burada unutulmaması gereken ise, her koşulda her bedende şık olmak mümkün!

Moda benim için geçici bir yenilik. Kelime anlamı; belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni. Ondan etkilenmemek elbette mümkün değil. Yeni moda akımlarının yaratıcıları sayesinde tazeleniyoruz elbette. Ancak öncelikli olan sizsiniz. Seçim hakkı sizde. Kendi tarzınızı yarattıktan sonra, modayı kendinize uydurmanız çok kolay. Ve herkesin tarzı da içinde mutlu olduğu kıyafettir. Sosyal moda akımlarının bizleri mutsuz etmemesi için sahip olmamız gereken tek şey değişime açık olmaktır.

Değişimden kastım tabularınızı yıkmanız, tarzınızı tamamen değiştirmeniz değil elbette ama her bir saniye bir yeniliği besleyen dünyaya da ayak uydurmak zorundayız. Bu değişimlerin içinde bizleri mutlu edecek bir şeyler mutlaka var. Mesela “kaç yaşında adamım pembe gömlek benim neyime” demeyin, belki çok yakışacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. “benim kilolarım var açık renk daha kilolu gösteriyor” demeyin, her rengi yakıştırmanın bir hilesi mutlaka var. “boyum kadar çocuğum var anneyim ben baskılı t-shirt giyemem” demeyin, annelere göre de baskılar var.  “20’li yaşlarımda koyu renkte giyilir mi, yaşlanınca giyeceğim zaten” demeyin, her rengi her yaşa göre yorumlayabilirsiniz.

Modaya kendi hayatınızdan baktığınızda ondan çok uzakta olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Moda değişimin ta kendisi ve sizin hayatınıza göre de değişebilir.

Bir sonraki yazımda bu yaz neler giymeliyiz ve bayramda şık olmakla ilgili tüyolarımı paylaşacağım sizlerle. Hayatıma renk, keyif ve taze bir nefes değişim kattığınız için teşekkür ederim. Mutluluk dileğiyle, görüşmek üzere.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —