-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,24% -0,36
ÜMİT ÖZDAĞ EDİRNE’DE:“HAİNE HAİN DEMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ ”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, düzenlediği “Türk Milleti Toplantısı”nda ekonomi, terörle müzakere ve güvenlik politikalarına sert sözlerle yüklendi. Özdağ,“Haine hain demekten vazgeçmeyeceğiz” diyerek sandık çağrısı yaptı
ÜMİT ÖZDAĞ EDİRNE’DE:“HAİNE HAİN DEMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ ”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, haftalık “Türk Milleti Toplantısı”nı serhat kenti Edirne’de gerçekleştirdi. Özdağ, terörle müzakere süreci, ekonomi politikaları, savunma güvenliği ve dış gelişmelere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdağ Antalya’daki toplantıda verdikleri sözü yineledi. Bölücü terör örgütüyle pazarlık ısrarı sürerse, her caddeyi ve sokağı “Türk Milletinin Meclisi” yapacaklarını vurguladı. Amaçlarının memleket meselelerini milletle birlikte konuşmak olduğunu ifade etti.
Konuşmasına Menemen’de şehit edilen Kubilay ile bekçiler Hasan ve Şevki’yi anarak başlayan Özdağ, Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla açılan davadan beraat ettiğini hatırlattı. Adaletin siyasetin temeli olduğunu vurgulayan Özdağ, siyasi eleştirilerin cezalandırılmasının demokratik alanı daralttığını ifade etti.
Ekonomi başlığında asgari ücrete yapılan artışı sert sözlerle eleştiren Özdağ, açıklanan rakamın açlık sınırının altında kaldığını söyledi. Asgari ücretin artık geçici bir ücret olmaktan çıktığını belirten Özdağ, milyonlarca işçinin bu ücretle yaşamaya zorlandığını, emeklilerin ise daha ağır bir yoksullukla karşı karşıya bırakıldığını dile getirdi. 2026 bütçesindeki açık ve faiz ödemelerine dikkat çeken Özdağ, önümüzdeki yılın emekçiler açısından çok zor geçeceğini ifade etti.
Enflasyon muhasebesi uygulamasını da eleştiren Özdağ, zarar eden esnaf ve sanayiciden kâğıt üzerinde oluşan kazançlar üzerinden vergi alınmasının üretimi boğduğunu söyledi. Üretimi ayakta tutmadan enflasyonla mücadele edilemeyeceğini vurguladı.
Terörle müzakere tartışmalarına da sert tepki gösteren Özdağ, “Haine hain, teröriste terörist demekten vazgeçmeyeceğiz” dedi. Şeyh Sait ve PKK üzerinden yürütülen tartışmaların kabul edilemez olduğunu belirten Özdağ, Türkiye’nin üniter yapısının tartışmaya açılmasına karşı olduklarını ifade etti.
Uyuşturucu ve terör ilişkisine de değinen Özdağ, PKK’nın bir narko-terör örgütü olduğunu savunarak, uyuşturucu kullanım yaşının 12’ye kadar düştüğünü ve bunun Türk gençliğine karşı yürütülen bir “hibrit savaş” olduğunu söyledi.
Son dönemde yaşanan İHA olaylarını da gündeme getiren Özdağ, Türkiye hava sahasında yaşanan ihmal ve güvenlik zafiyetlerine dikkat çekti. Savunma alanında ciddi boşluklar olduğunu belirterek, S-400 sistemleri üzerinden yürüyen tartışmaların bir egemenlik meselesi olduğunu vurguladı.
Konuşmasının sonunda sandık çağrısı yapan Özdağ, 2026 yılının Türkiye için kritik bir yıl olacağını belirterek, çözümün milletin iradesinde olduğunu söyledi. Zafer Partisi iktidarında devletin kurucu ayarlarına döndürüleceğini ifade etti.
#ÜmitÖzdağ #ZaferPartisi #Edirne #ÜçEzanSusmaz #TürkMilleti #MilliDuruş #Cumhuriyet #Atatürk #TeröreHayır #AsgariÜcret #GeçimSıkıntısı
#MilliGüvenlik
#HaineHain
#ÜniterDevlet
#AsgariÜcret
#Emekli
#GeçimSıkıntısı
#Ekonomi
#Yoksulluk
#Sandık
#Demokrasi
#Seçim
#Türkiye
#edirneolay
LALAPAŞA’DA OSMANLICA İSTİKLAL MARŞI HEDİYESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
LALAPAŞA’DA NÜFUSUN YARISI İLKOKUL VE ALTI EĞİTİM SEVİYESİNDE
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Yükleniyor



