Tarih: 10.01.2017 17:13

VALİ ÖZDEMİR; ÇALIŞAN GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

VALİ ÖZDEMİR; ÇALIŞAN GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Edirne Valisi Günay Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltılı toplantıda Edirne basınıyla bir araya geldi. Edirne Valisi Günay Özdemir’in Polis Bahçesi’nde düzenlediği kahvaltı programına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Basın Yayın Enformasyon Müdürü Fikret Dişlioğlu, Basın İlan Kurumu Müdürü Ebubekir Günel, Ulusal haber ajanslarının temsilcileri, bölgesel ve mahalli gazete temsilcileri ve muhabirleri ile bazı yerel televizyon çalışanları katıldılar.

Vali Günay Özdemir kahvaltı sonrasında yaptığı konuşmada; “ Her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek Edirne’mizin tanıtımına büyük katkı sağlayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini dilerim” dedi.

“ SÜTLÜ DEVA İ MİSK” BASIN MENSUPLARINCA ÇOK BEĞENİLDİ

Kahvaltı sonra  Edirne ili Gönüllü Truzim Elcisi Aslanzade Arif Meriç’in hazırladığı ve tanıtımını yaptığı  “ SÜTLÜ DEVA i MİSK” basımn mensuplarının damak zevkine sunuldu. Türk damak zevkine uygun bir kış içeçeği olarak basın mensuplarından tam not alan “ SÜTLÜ DEVA i MİSK” için “bu içeçeğin ‘DEVA i MİSK’i’ az gelmiş” espirilerine cevap veren Edirne ili Gönüllü Truzim Elcisi Aslanzade Arif Meriç, “ 41 çeşit baharattan yapılan ‘DEVA i MİSK’in  ‘azı karar çoğu zarar’ espirisiyle cevap verdi.

Daha sonra toplu resim cekimi yapıldı..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —