Tarih: 02.09.2024 10:18

ZAFER BAŞKANDAN ZAFER GİBİ PROJELER

Facebook Twitter Linked-in

ZAFER BAŞKANDAN ZAFER GİBİ PROJELER

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, söz verdiği ve hayata geçirdiği projelerin açılışını, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ile birlikte yaptı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, söz verdiği Halk Ekmek projesini hayata geçirmişti. Açılışını da bu özel günde Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ile birlikte yaptı.

“VATANDAŞLARA İLK EKMEK BELEDİYE BAŞKANLARINDAN”

Atatürk Parkı, Atatürk Heykeli ve Halk Ekmek Büfesi’nin açılışı yapıldı. Lalapaşa  Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, Edirne   Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ile birlikte vatandaşlara  ekmek verdi.

 

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi'nin ev sahipliğinde, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Süleoğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe protokolünün katılımıyla birlik ve beraberliği pekiştirdikleri bu özel günde, hem 30 Ağustos Zafer Bayramını, hem sünnet alayını sürdürdüler.

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, 30 Ağustos ta Lalapaşa'ya yeni değerler kattığının vurgusunu yaparak şu sözlere yer verdi;

" Mevlidi şerifle manevi atmosferi yaşadık, sünnet alayıyla geleneklerimizi sürdürdük. Atatürk Parkı, Atatürk Heykeli ve Halk Ekmek Büfesi’nin açılışlarıyla Lalapaşa’mıza yeni değerler kattık.
Günün finalinde Lalapaşa Düğün Salonu’nda düzenlenen konserle, müzikle ve dansla coşkumuzu taçlandırdık! Lalapaşa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Sünnet Şenliği’ni büyük bir coşkuyla kutladık! " dedi

Haber: Cansel Pelvanoğlu 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —